"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li vekiller rahatsız

21 Temmuz 2024, Pazar 23:29
Seçim bölgelerinde ilçeler dahil birçok ziyaret yapmak zorunda olan AKP’li milletvekilleri biraz endişeli.

Bazı yasalar nedeniyle fazla mesaiye kalan milletvekilleri son dakika bir değişiklik olmazsa ağustos ayı başında iki ay sürecek yaz tatiline başlayacak.

Kısa bir süre tatil yapacak milletvekillerini seçim bölgelerinde bir dizi program bekliyor. Seçim bölgelerinde ilçeler dahil birçok ziyaret yapmak zorunda olan AKP’li milletvekilleri biraz endişeli. Hayat pahalılığı bir yana asgari ücrete ara zam ve emeklilere seyyanen zam verilememesi AKP’li milletvekillerini seçmen önünde zorlayacak.

Gazete Duvar’ın haberine göre, meclis kulisinde bu durumu değerlendiren bazı vekiller, “Karar alma süreçlerinde yokuz. Ama Cumhurbaşkanı ve bakanların aldığı kararları savunmak bize düşecek. Sahaya çıkınca vatandaş hesabı bize soracak. Zor bir yaz olacak” serzenişinde bulunuyor.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2496
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • selma

    24.7.2024 14:56:07

    Biraz mı endişeliymişler? Aslında çok endişeli olmaları gerekir.

  • Hüseyin İlhan

    22.7.2024 11:34:07

    Millet vekile diyecek'yahu sen vekilsin 170-180 bin lira maaş alıyor ve birçok kamu kurumundan imtiyazlı ve ucuz hizmet alıyorsun.Yetmiyor yedi sülalenize yüksek maaşlı işlere girmesini sağlıyorsunuz.Pekii biz milletin asliyiz amma bize 12500 lira emekli maaş,ev kirası,elektrik,su ve tüp-gaza yetmeyen asgari ücreti kabul ediyorsunuz. O zaman bizlerde sizleri vekillikten azlediyor,saraya vekil değil kendimize yani millete vekil tayin edeceğiz,diye si tem ve şikayette bulunsa kim ne der.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı