"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sisi, eylül ayında Türkiye’ye geliyor

23 Ağustos 2024, Cuma 19:38
Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, eylül ayında Türkiye’ye gelecek. İlk kez Türkiye’yi ziyaret edecek olan Sisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılanacak.

Erdoğan ve Sisi, iki ülkenin Dışişleri Bakanları’nın bir süredir hazırlıklarını yaptığı Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 12 yılın ardından ilk kez 14 Şubat 2024 tarihinde Kahire’ye yaptığı ziyaretin iadeiziyaretinde, başta Gazze’deki durum olmak üzere ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelerin ele alınması bekleniyor.  Sisi’nin ziyaretinin 4 Eylül’de gerçekleşeceğine ilişkin bilgiler kesinlik kazanmadı. Ancak ziyaretin eylül ayında olacağı konusunda hazırlıkların sürdüğü öğrenildi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 810
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı