Güncel |
Rekabet için ekmeğin içine altın koydu |
İZMİR’İN Tire ilçesinde 12 yıldır fırın işleten Nihat Tosun (45), her gün iki ekmeğin içine 1’er gramlık altın koyuyor. Tosun, son sekiz aydır devam eden ve birçok işletmeyi kapanma noktasına getiren fırınlar arası rekabetle bu şekilde başa çıkmaya çalışıyor. Fırıncı Nihat Tosun, 12-24 Nisan tarihleri arasında haftada bir ekmeğe çeyrek altın, 24 Nisan’dan itibaren her gün iki ekmeğe 1’er gramlık altın koymaya başladıklarını ifade etti. Tosun, kampanyaya başladıktan sonra ekmek satışlarının yüzde 40 arttığını ve iadelerin düştüğünü söyledi. Bu arada, aldığı ekmekten bir gram altın çıktığını gören Abdullah Arslanoğlu, önce şaşırdığını, sonra da ekmeği alıp fırına geri geldiğini, helâllik istediğini aktardı. Arslanoğlu, “Altını iade etmek istedim, fırın sahibi Nihat Tosun bu isteğimi kabul etmedi.” dedi. |
26.04.2010 |