"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’ın bu krizi çözme imkanı yok

03 Temmuz 2024, Çarşamba
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Erdoğan’ın Türkiye’nin kudret kapasitesini aşan Suriye’de rejim değiştirme politikasının sadece milyonlarca sığınmacı değil bölgede on yıllarca milli güvenlik riski oluşturacak hadise ve oluşumlara kapı araladığını belirterek, “Erdoğan’lı bir Türkiye’nin Şam Rejimi ile bu krizi çözme imkanı yoktur!” dedi.

Sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Uysal, Kayseri’de meydana gelen ve insanı dumura uğratan olay ile birlikte Suriye’de Türk Bayrağının yakılma, saldırı görüntüleri üzerine Kayseri başta olmak yurdun her tarafında verilen tepkiler AKP ve Erdoğan’ın Suriye Politikası ve bedellerinin taşınamaz hale geldiğinin katmerli teyidi olduğunu belirterek, “Keyfi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ürettiği geniş toplum kesimlerinin yaşadığı yoksulluk ile birleşince tepkiler haklı olarak önlemez hale gelmiştir. Erdoğan’ın Türkiye’nin kudret kapasitesini aşan Suriye’de rejim değiştirme politikası sadece milyonlarca sığınmacı değil bölgede on yıllarca milli güvenlik riski oluşturacak hadise ve oluşumlara kapı aralamıştır. Erdoğan’lı bir Türkiye’nin Şam Rejimi ile bu krizi çözme imkanı yoktur!” dedi.

Seyhan Şentürk - İstanbul

Okunma Sayısı: 673
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı