"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’de Kurum rahatsızlığı

03 Temmuz 2024, Çarşamba 23:46
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, beklentilerin tersine, kabinede sınırlı değişikliğe gitti.

İstifa edeceği uzun süredir konuşulan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın görevden “affını” istemesi sürpriz değildi. Ancak Mehmet Özhaseki’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koltuğunu, yaklaşık 13 ay sonra yeniden Mehmet Kurum’a devretmesinin beklenen bir durum olmadığını AKP kulislerindeki eleştirilerden anlamak mümkün. BBC Türkçe’nin haberine göre AKP’de, Erdoğan’ın yerel seçimler sonrası yaptığı, “Milletin sınıfta bıraktığını baş tacı yapacak değiliz” sözleri anımsatılarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışını farkla kaybeden Murat Kurum’un yeniden kabineye alınması, “başarısızlığın ödüllendirilmesi” olarak yorumlanıyor. Seçim sonrası verilen “değişim” mesajlarıyla çelişki olarak görülüyor. Kurum’un yeniden aynı göreve getirilmesine karşı çıkanlar, belediye başkan adaylığı sürecinde başarısız bir kampanya yürüttüğünü ve kamuoyu desteğini kaybettiğini savunuyorlar.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1970
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Demokrat

    5.7.2024 03:03:31

    Bu şahsın tekrar o bakanlığa tayini 'emirleri,olarak hizmet edecek muhalefet belediyelerine karşı tetikciliktir. Sadece şehrimde ova,dağ talanı bu şahsın millete,ülkeye ihanetinin tescili ve delilidir.Digerlerini eklediğimiz yaptığı tahribata işgal kuvvetleri yapamaz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı