Gurmelerden Selva’ya övgü |
Geçtİğİmİz günlerde Selva’nın Konya’daki fabrikasını ziyaret eden Emine Beder, Sahrap Soysal ve Ayşe Tüter gibi usta yemek yazarları makarnanın buğdaydan ambalaja uzanan öyküsünü izledi. Selva’yı fabrikasında daha da yakından tanıdığını söyleyen Sahrap Soysal, “Türk halkı düşündüğümüzden daha fazla makarna tüketiyor. Selva’nın ‘Bizim usul makarna’ sloganı bu bakımdan çok yerini buluyor. Her birimizin evinde bulunan lezzetleri makarna ile birleştirmek çok akıllıca bir fikir” dedi. Emine Beder ise, “Makarna, hem pratik, hem ucuz hem de besleyici. Anadolu kültürünün çok eski bir değeri olan makarnayı yöresel lezzetlerle buluşturan Selva’yı tebrik ediyorum” diye konuştu. Geziden oldukça memnun kaldığını dile getiren Ayşe Tüter ise, “El değmeden, çok hijyenik ve teknolojik yollarla üretilen Selva’nın fabrikasını görmek lezzetinin sebebini daha iyi anlamama sebep oldu. Selva yöneticilerinin de işlerine olan tutkusuna hayran oldum” dedi. SELVA, sanal dünyada da bir ilk’e imza atarak “Bizim Usul Makarna”yı www.bizimusulmakarna.com adresinde tüketicisiyle buluşturdu. |
20.12.2009 |