"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uygur anne Çin’e iade edilecek

12 Eylül 2024, Perşembe 00:39
İstanbul Sefaköy’de yaşayan 4 çocuk annesi Uygur Türkü kadın Hafife İbrahim, 5 Eylül’de gözaltına alındı. İfadesinin ardından serbest bırakılan Hafife İbrahim geri gönderme merkezine alındı.

Karar’a konuşan Türkistander Başkanı Burhan Kavuncu, “Suçsuz olduğu anlaşıldığında serbest bırakılması gerekirdi. Ancak yabancı olduğu için Göç Dairesi’ne haber verilmiş ve sınır dışı işlemlerini başlatmış.  Kadını geri gönderme merkezine koymuşlar. ‘Biz idare olarak sakıncalı gördüğümüz kişileri uzaklaştırıyoruz. Bu bir yargı süreci değil, idari bir işlem’ diyorlar. Dolayısıyla bu kişilerin suçlu olup olmadığını araştırma gibi bir yükümlülükleri olmadığını belirtiyorlar. Benim tahminim Çin’e deport edileceği yönünde” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2433
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S. Aslan

    12.9.2024 21:12:19

    Bu masum ailenin Çin'e iadesi büyük bir zulüm olur.

  • Murat

    12.9.2024 20:07:59

    Ne akıl alır ne vicdana sığar. Hiç bir suçu olmayan soydaşımız, dindaşımız, kardeşimiz olan birini kendi elimizle zulüm görmesi için teslim ediyoruz. Yazıklar olsun

  • S.topuz

    12.9.2024 12:01:57

    Vaaah ki ne vaaah! Bu masum ve zavallı ve de sahipsiz aile fertlerini hangi gerkçeyle, kendileri hiç arzu etmemekle birlikte, Çin'e geri iade etmeye kalkışıyorsunuz? Sadece "Çin Devleti böyle istiyor." diye mi? Şu masum yüzlere bir daha bakın, tekrar tekrar bakın ve kendinizi de onların yerine koyarak empati de yapın! Belki fikriniz değişir, kim bilir? Allah c.c cümle masum ve mazlumların yâr ve yardımcısı olsun, Amiiin! 😥🌹🤲🌹❤☝️🌙😥😭😪😡😤🕊🕊🕊🌍🇪🇺🇹🇷🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

  • Ayşe teyze

    12.9.2024 08:06:24

    Zarar veren gavurlari önce deport etsinler bu müslüman kardeşlerimiz orada ne işkenceye maruz kalıyor 😡

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı