"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

6 bin 695 kişi yeniden suç işledi

21 Temmuz 2024, Pazar 23:46
Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Adalet Bakanı Tunç’un cevaplaması istemiyle Meclis’e verdiği soru önergesinde “Denetimli Serbestlik Kanunu’nun yürürlüğe girdiği tarihten bugüne kadar faydalanan hükümlü sayısı kaç olmuştur?” sorusun sordu.

Adalet Bakanı Tunç, soru önergesine cevabında 11 Nisan 2012 tarihinden 12 Aralık 2023 tarihine kadar, denetimli serbestlik yasasından 1 milyon 719 bin 693 yükümlünün yararlandığını bildiren Tunç, yedinci fıkra kapsamında dosyası kapatılan yükümlü sayısının 6 bin 695 olduğunu bildirdi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1375
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arslan

    23.7.2024 00:13:02

    Fakirlik nasıl eğitimi vurmasın .O kadar okul kazanan var ki, İmansizliktan gidip tahsilini tamamliyamiyor Bir 100.yil Türkiye'nin olacaktır .. Tahsil yapamiyacak durma düşen gençlerle mi ? Yoksa en acil besin ekmegin15 liralara çıkmasıyla Be temel besini yoksullu ve açlık sınırında olanlar istdigi kadar enine gotrmiyor( eskiden kucağı dolardı) Selam ve dua

  • Hüseyin İlhan

    22.7.2024 14:23:36

    Sistem problemli.Bir kere adil yargılama yok.İkincisi adamını bulan ya da dayısına ulaşan suçluda olsa elini-kolunu sallaya sallaya dışarıda volta atıyor. Esasende devleti idare edenler dahi suç işlemeyi meslek edinmiş durumdalar. KPSS İmtihanı konu mankenliğine döndürülür ve sözde mülakat kaldırılacak dedikleri halde tam tersi adam kayırmacılığın ve yandaşa kıyakçılığın ana unsuruna dönen milakat tam bir haksızlık değirmeni. Kısaca adaleti katleden gürhun olduğu yerde ne adalet olur ne de suça bulaşmayan kalır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı