"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Heyelanların bilançosu: 208 milyon lira

28 Eylül 2024, Cumartesi 17:00
Trabzon’daki taşkın ve heyelanlarda 208 milyon lirayı aşkın zarar tespit edildi. Trabzon’un Araklı, Yomra, Arsin ve Sürmene ilçelerinde taşkın ve heyelanların ardından 148 iş yeri, 130 konut ve 87 araçta zarar tespit çalışmalarının tamamlandığı, toplam zararın 208 milyon 528 bin 531 lira olduğu bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, 20 Eylül Cuma günü 4 ilçede meydana gelen aşırı yağışın sel ve heyelanlara neden olduğu anımsatıldı.

Olayın ilk saatlerinden itibaren 112 Acil Çağrı Merkezi ve kaymakamlıklarda oluşturulan ilçe AFAD merkezlerinden 339 ihbar alındığı belirtilen açıklamada, ihbarlara ilgili kurumlar tarafından gerekli müdahaleler yapıldığı ve tüm çağrıların sonuçlandırılarak kapatıldığı aktarıldı.

AA

Okunma Sayısı: 215
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı