"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sanayici: Batmamaya çalışıyoruz

26 Eylül 2024, Perşembe 00:31
BLC Group Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, Türkiye’deki sanayi sektörünün içinden geçtiği zorlu sürece dikkat çekerek, sanayi sektörünün hayatta kalmak için mücadele ettiğini belirtti.

Bloomberg HT’ye verdiği röportajda, Balcıoğlu özellikle konkordato dalgasının neden olduğu domino etkisine vurgu yaptı. Balcıoğlu, sanayi sektöründe yatırım yapılamadığını ve birçok firmanın ayakta kalma mücadelesi verdiğini şu sözlerle dile getirdi: “Görünen bir şey var ki, yüzde 10 kazandığınız bir sektörde yüzde 60’la bir yatırım yapamazsınız. Şu an yatırım yapılamıyor, şu an sanayi sektörü batmamaya çalışıyor. Türkiye’de çok özel şeyler yapmıyorsa bankacılık dışında kazanan bir sektör yok. Bunun aşılması lazım.” Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 680
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı