"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AGİT’den İslâmofobiyle mücadele mesajı

17 Mart 2025, Pazartesi 03:04
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT), Müslümanlara yönelik nefret ve şiddetin dünya çapında giderek daha fazla ülkede ciddi bir sorun hâline geldiğine işaret ederek, İslâmofobiyle mücadele etmek ve bu konuda daha kararlı yaklaşımlar sergilenmesi gerektiğini vurguladı.

İslam'ı savunmak insanlığı savunmaktır

 

AGİT, 15 Mart Uluslararası İslâmofobiyle Mücadele Günü nedeniyle yazılı açıklama yaptı. AGİT Dönem Başkanı ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Valtonen, bu önemli günde nefret ve ayrımcılığın her türlüsünün reddedilmesi gerektiğini söyledi.

AGİT Demokratik Kurumlar ve İnsan Hakları Ofisi Direktörü Maria Telalian ise Müslümanlara yönelik hoşgörüsüzlükle etkili bir şekilde mücadele etmek için siyasi liderler ve kamuoyu önderlerinin, bu tür davranışlar nerede ve ne zaman ortaya çıkarsa çıksın, bunları kınaması ve eleştirmesi gerektiğini söyledi.

DOĞRU İSLAMİYETİ VE İSLAMİYETE LAYIK DOĞRULUĞU YAŞARSAK EĞER...

AA

Okunma Sayısı: 469
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı