Güncel |
Bir ay boyunca Karadeniz mutfağı |
TÜRK mutfağının geleneksel lezzetlerini kendine has modern sunumuyla ikram eden Kırkpınar Lokantası, bir ay boyunca Karadeniz mutfağının özgün tatlarını mönüsüne dahil edecek. Kırkpınar Lokantası, “Bölge Bölge Türkiye Mutfakları” konsepti çerçevesinde, 15 Nisan–15 Mayıs tarihleri arasında, Karadeniz’in en seçkin tatlarını mönüsünde ikram edecek. Terme’den taflan ve pirinç, Giresun’dan kiraz tuzlaması ve fasulye turşusu, Samsun’dan kalguruk ve kazayağı otları, Ordu’dan erişte ve Trabzon’dan getirilen tereyağı kullanılarak hazırlanan özel menü, Karadeniz mutfağının müdavimlerini Kırkpınar’da bir araya getirecek. “Bölge Bölge Türkiye Mutfakları” konsepti ile birlikte, sağlıklı ve dinç yapılarıyla bilinen Karadenizlilerin ünlü yemekleri lezzet severlerle buluşacak. Kırkpınar Lokantalarının; Viaport Outlet Center, Optimum Outlet Center, Neomarin, 212 Power Outlet AVM, İş Kuleler, Levent Metrocity’de şubeleri bulunuyor. |
14.04.2010 |