"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir kişinin hezeyanının bedelini milyonlar ödüyor

07 Eylül 2024, Cumartesi 01:08
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da OVP’yi eleştirdi.

Uysal, “Her bütçe, OVP ve 5 Yıllık Kalkınma Planlarında olduğu gibi içine boca edilmiş kulağa hoş gelen istikrarlı büyüme, sürdürülebilir büyüme patikası vb. retoriği… Ve her bir sonraki açıklamada yapılan hedef revizyonları… Sormak lazım, bu zamana kadar hangi açıkladığınız hedefi tutturdunuz? Öncelikle 20 yıllık ama özellikle son 3 yıldır faiz indirimi ile başlayan sürece dair bir ‘özür, yanlış yaptık’ özeleştirisi yapmadan, hala iktidarın siyasi hedeflerine matuf enflasyon başta olmak üzere çarpıtılmış, milyonların sofrasından ekmeğini çalan organize dolandırıcılık fonksiyonu gören TÜİK çarpıtmalarına dair bir düzeltme yapamayan ekonomi yönetimine niçin itimat edelim! Sonuç; Bir kişinin hezeyanlarının bedelini 86 milyonun uzun bir süre ödeyecek olması! Akp Hükümeti 2024 Enflasyon hedefini %38’den %41,5’a çıkarmış; bu hedefi bile tutturmaları gerçekçi görünmüyor! Tuttursa tuttursa Türkiye İlüzyon Kurumu—TÜİK tutturur” dedi.

Mehmet Kara - ANKARA

Okunma Sayısı: 1450
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    7.9.2024 07:36:57

    O bir kişi tahrip,tahribat,dejenere ve yıkım müteahhidi olduğundan şaşırmıyoruz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı