"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adl-i İlahî soracak hesabını

22 Ekim 2024, Salı 16:46
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirerek “Koca koca sözlerinizin arasına sıkıştırdığınız hamasi nutuklardan birinde Hz. Ömer’den mülhem bir söz etmiştiniz. Muhakkak Adl-i İlahi sizden soracak bunların hesabını” dedi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, sosyal medya hesabında “Nasıl bu hale geldik? Bu Millete matuf hasletleri, vicdanı, insafı, ahlakı nasıl kaybettik? Bu acımasızlık neden?” diye sorarak “Söyleyeyim; AKP iktidarı, iktidarın başı Erdoğan hukuku çiğnedikçe vatandaş çiğnedi. O ‘takmadı’ vatandaş da kanun, nizam takmadı” dedi. Uysal, “Biz ‘İstanbul Sözleşmesini feshetti, kadın cinayetlerinin önünü açtı’ derken o, Toplum Sözleşmesini, bu ülkede vatandaşın devletle ve birbiri ile akdini lağvetti” değerlendirmesinde bulundu.

MİLLETİN HUZURUNU, GÜVENLİĞİNİ ÇALDINIZ

Uysal, “Devr-i iktidarında kendisine biat eden, suçlarına rıza gösteren kim olursa olsun, hangi suçu işlemiş olursa olsun bırakın ceza almayı, taltif edildi. O kendi iktidarını korumak için suç işlerken birileri ona öykünerek vaziyetini, variyetini, varlığını korumak için her türlü suça tevessül etti. Sayın Erdoğan; sanıyor musun 12 bebeğin öldürülmesinde, her gün sokakta işlenen bir cinayette, çocukların, kadınların katledilmesinde sorumluluğunuz yok(?) Bu ülkenin, bu Milletin yalnız alın terini, rızkını çalmadınız. Ahlakını, huzurunu, güvenliğini de çaldınız” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 Mayıs 2014 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı “Bu ülkenin başbakanı olarak açıkça ifade ediyorum ki, Dicle’nin kenarında kurdun kaptığı bir koyun bile benim mesuliyetim altındır” sözleri alıntılayan Gültekin Uysal, “Koca koca sözlerinizin arasına sıkıştırdığınız hamasi nutuklardan birinde Hz. Ömer’den mülhem bir söz etmiştiniz. Muhakkak Adl-i İlahi sizden soracak bunların hesabını” dedi.

MEHMET KARA - ANKARA

Okunma Sayısı: 962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı