"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2024 emeklinin ölüm yılı olacak

09 Temmuz 2024, Salı 01:47
Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan, haftalık Pazar toplantısında konuştu.

Emeklilerin yaşadığı sıkıntılar ve ekonomik problemlere değinen Özcan, “Keşke 2024’ü emekliler yılı ilan edeceklerine emeklilerin ölüm yılı ilan etselerdi. Çünkü bunların derdi emekliyi öldürmek değil, emekliyi süründürmektir. Türkiye’de maalesef insanlar emekliyi artık hamallık yaparken, çalışırken, araba yıkarken, simit satarken, mendil satarken görmeye başladık. Dolayısıyla bu insanların ve emeklilerin hayatlarının son deminde rahat, huzur içinde yaşamaları gerekirken, evlerinden çıkarken eşleri ‘akşam gelirken şunu al’ demesin diye evden gizlice çıkıyor.

Hamamyolu’nda emeklilerimiz maalesef biri görsün selam versin çay ısmarlasın diye gözlerine bakarak geçiyor insanların. Emekli bir bardak çay içmekten mahrum bırakıldı. Emekli mağdurdur. Emekli açlık sınırının altında yaşar hale gelmiştir. Emekli kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Bir an önce erken seçim diyorum” dedi.

Eskişehir - Anka

 

Okunma Sayısı: 2024
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı