"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni döneme de ‘red’le girdiler

04 Ekim 2024, Cuma
TBMM Genel Kurulunda CHP, Dem Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisinin gündeme ilişkin grup önerileri kabul edilmedi.

Genel Kurulda Saadet Partisinin “eğitimin genel sorunları”, İYİ Parti’nin “çocukların maruz kaldığı sorunlar”, DEM Parti ve CHP’nin “Narin Güran cinayeti” hakkındaki grup önerileri ayrı ayrı görüşüldü.

AKP’nin “Meclis’in çalışma takvimine” ilişkin grup önerisi ise kabul edildi. Kabul edilen öneriye göre, Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi gündemin ilk sırasına, Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi de gündemin ikinci sırasına alındı. Yapay zeka ile ilgili araştırma komisyonu kurulmasına dair Meclis araştırması önergeleri birleştirildi.

AA

Okunma Sayısı: 421
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı