"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet bu iktidarın yalnızca adında kaldı

24 Eylül 2024, Salı 17:00
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, polis memuru Şeyda Yılmaz’ın şehit edilmesi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Uysal, “Hani beylik laflarla ‘güven endeksi’ açıklıyor, tüketicinin ekonomik ahvalini ölçüyoruz ya; boşuna! Güvenlik endeksi konuşmamız gereken zaman geldi de geçiyor” dedi. ‘Cezasızlık’ algısı, hissinin gün geçtikçe yayıldığını, yayıldıkça suçların arttığını söyleyen Uysal, “Soyguncusu, vurguncusu, suçlusu ‘ak’lanıp cezalandırılmadıkça hoyratlaşıyor, yenisini işliyor. Bugün gencecik bir polis memurumuz öldürüldü. Onlarca suç kaydı olan ve çocuklarımızın, sevdiklerinizin arasında elini kolunu sallayarak gezen bir cani tarafından. Çıkın sorun vatandaşa; vatandaş ‘nasıl olsa’ ile başlayan cümleler kuruyor artık” dedi. “Adalet bu iktidarın yalnızca adında kaldı. Esamesi bile okunmuyor” diyen Uysal, “Hani ‘yeni anayasa’ konuşuyoruz ya, önce ‘yeni ceza yasası’ konuşmamız gerek. Hem de en acil şekilde! Bir de değiştirilemez madde; “hiç bir iktidar seçim yatırımı olarak ‘af’ ilan edemez!” diye konuştu.

Ankara - Mehmet Kara

 

Okunma Sayısı: 205
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı