05 Eylül 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

ÇİKOLATADA YAĞDAN KAYNAKLI SABUNUMSU TAT OLMAMALI

Çikolata üzerinde parmak izi, böcek ve benzeri parça ve kalıntısı, küf bulunmamalı. Çikolata uygun muhafaza şartlarında 24 saat bekletildiğinde kırılabilir vasıfta olmalı, kırık yüzey homojen bir yapıda olmalı.

Çikolata, tipine has tat ve kokuda olmalı, yağdan kaynaklanan sabunumsu, acımsı, yabancı tat ve koku, yabancı madde bulunmamalı. Ambalaj olarak, sağlığa zararlı olmayan ve çikolatanın özelliklerini koruyacak özellikte mevzuatına uygun malzemeler kullanılır. Kakao yağı dışında bitkisel yağ içeren çikolata mamullerinde bu durum, etiket üzerinde belirtilmeli. Çikolatalar doğrudan güneş ışığından korunmuş raflarda satışa sunulmalı.

05.09.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  ÇİKOLATADA YAĞDAN KAYNAKLI SABUNUMSU TAT OLMAMALI

  Bayram alış verişinin standartları neler?

  KOLONYADA TORTU BULUNMAMALI

  Kilimlerde ilginç desen isimleri

  Gündem arı ölümleri

  KABİR ZİYARETLERİNİN ÖNEMİ

  Kur’ân-ı Kerim hayatımıza rehberlik etmeli

  Bayramda, köprü ve otoyollar ücretsiz

  NT, bugün 4 bin Kur’ân-ı Kerim dağıtacak

  Yeni sezon palamutlar 10 lira

  İstanbul’da bayram namazı 07.19’da kılınacak

  Diyaliz hastası sayısı 2020’de 100 bini aşacak

  Tarım işçilerinin keyfi yerinde

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.