19 Mayıs 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Yurt Haber

ZAFER HAVAALANI İÇİN YİD MODELİ

Zafer Bölgesel Havaalanı için tekrar ihaleye çıkıldı. Daha önce firmalardan teklif gelmediği için iptal edilen ihalede, teklifler 28 Haziran’da alınacak.

DEVLET Havameydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), daha önce firmalardan teklif gelmediği için iptal edilen Zafer (Kütahya - Afyonkarahisar - Uşak) Bölgesel Havaalanı ihalesinde teklifleri 28 Haziran’da alacak. Alınan bilgiye göre, Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında kapalı teklif alma usûlü ile gerçekleştirilecek Zafer (Kütahya-Afyonkarahisar-Uşak) Bölgesel Havaalanı ihalesinde teklifler 28 Haziran’da alınacak. İhalede, daha önce 1 Mart olarak belirlenen teklif alma tarihi firmaların isteği üzerine 1 Nisan olarak değiştirilmişti. Kolin İnşaat, Limak İnşaat, IC İçtaş İnşaat, Koçoğlu İnşaat, Makyol İnşaat, Özka İnşaat, YDA İnşaat ve MÖN İnşaat, Zafer (Kütahya-Afyonkarahisar-Uşak) Bölgesel Havaalanı’na ilişkin şartname satın almıştı. Ancak, 1 Nisanda da teklif veren firma olmadığı için ihale iptal edilmişti.

İHALEDE KAPALI TEKLİF USÛLÜ

DHMİ’nin duyurusu, Resmî Gazetenin dünkü sayısında yayımlandı. Duyuruya göre, Zafer (Kütahya-Afyon-Uşak) Bölgesel Havaalanının şartname eki proje ve eklerine göre, yapım, işletim ve devir işleri gerçekleştirilecek. İhale, 28 Haziran 2010 tarihinde saat 10.00’da DHMİ Genel Müdürlüğünde ‘’kapalı teklif usûlüne’’ göre yapılacak. Söz konusu ihalede katılımcılardan 300 bin avro veya karşılığı tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, DHMİ Genel Müdürlüğü APK Dairesi Başkanlığı Plan Program Şube Müdürlüğünde görebilecekleri gibi aynı yerden bedeli mukabili satın alabilecekler. Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü saat 09.30’a kadar DHMİ Genel Müdürlüğü Malzeme Dairesi Başkanlığı Dış Tedarik Şubesine verilecek.

19.05.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  ZAFER HAVAALANI İÇİN YİD MODELİ

  Van, sebze ve meyvesini dışarıdan karşılıyor

  Orman yangınlarına daha hızlı müdahale edilecek

  17 yıldır imam bekleyen köy imamına kavuştu

  Uzman çavuş, tartıştığı kişiyi tabancayla yaraladı

  Aliağa mezbahası yenilendi

  Madımak da neyin nesi?

  Yenileme çalışması yapılan köprü çöktü

  Vali Alaaddin Yüksel gazetecilere veda etti

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım