19 Nisan 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Pekin otomobil fuarında Geely rüzgârı esecek

ÇİN Otomotiv dünyasının en önemli ve etkin organizasyonu olan Uluslararası Pekin Otomobil Fuarı 23 Nisan Cuma günü kapılarını açıyor.

Sadece Çinli markaların değil, dünyaca ünlü pek çok farklı ithalatçı otomobil markasının da katıldığı fuarda bu yıl tam bir Geely rüzgârı esecek. Toplam 3 bin metrekarelik dev bir alan üzerinde kurulan Geely standında 39 model , 14 adet motor, şanzıman ve 1 adet simülatör ile toplam 54 farklı Geely ürünü sergilenecek. Çin’in en büyük özel sektör otomobil markası olan Geely’nin fuardaki standı 6 farklı bölüme ayrılmış; yeni ve mevcut modellerin sergilendiği 3 bölüm, yeni enerji teknolojileri bölümü, güvenlik bölümü ve yeni teknoloji motor ve şanzıman bölümü. “Geely teknolojisi” temasının vurgulandığı Geely standında toplam 11 farklı model ilk kez sergilenecek. Standta ayrıca 2 elektrikli araç, Geely tarafından geliştirilen Stop-Go sistemiyle çalışan 1 araç , güneş enerjisiyle çalışan 1 diğer araç yeni enerji teknolojileri bölümünde sergilenen modellerden sadece birkaçı. Geely markası 2008 yılı Kasım ayından beri Anadolu Grubu çatısı altında Anadolu Araçlar tarafından ülkemizde satışa sunuluyor.

19.04.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Başlıklar

  Yol tutuş ustası Opel Astra 1.6 Sport

  Cruze, bir yılda 5 bin 500 adet sattı

  Pekin otomobil fuarında Geely rüzgârı esecek

  Fiat'ın takas kampanyası devam ediyor

  Dacia, Des Gazelles Rallisi’nde birinci oldu

  SsangYong Kyron, E7 segmentinde zirvenin yeni sahibi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Yeni Asya Gazetesi - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat-Promosyon - Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım