|
Kurban Bayramı yaklaşırken, kurbanlık hayvanlar da belediyeler tarafından kurulan hayvan pazarlarına getirilmeye başlandı.
|
|
Güney Afrika’yı gemiyle fethedeceğiz
Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Güney Afrika Cumhuriyeti’ne (GAC) yönelik ticari heyet gezisinin çok verimli geçtiğini belirtirken, ‘’THY’nin sefer sayısının 7’ye çıkarılması, karşılıklı deniz taşımacılığı seferlerinin desteklenmesi ve gemi yapımı sektörünün bu ülkeye gelmesi konusundaki tekliflerimiz memnuniyetle karşılandı’’ dedi.
|
Türkiye’de, 30 bin milyoner var
Türkİye’de 70 milyon 569 bin hesapta, 488 milyar 945 milyon liralık mevduat bulunuyor.
|
Traktör satışları, yüzde 60 düştü
Türkİye’de traktör satışlarının, geçen yıla göre yüzde 60 düşerek, yıl sonunda 12 bin civarında olmasının beklendiği bildirildi.
|
Fiyat mekanizması doğalgaz zammına izin vermez
Türkİye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Enerji Meclisi Başkanı Mahmut Yılmaz, doğal gaza zam yapılacağı yönündeki iddialarla ilgili olarak, ‘’Söylentilerin nereden kaynaklandığını bilemiyorum ama böyle bir zam yapılamaz’’ dedi.
|
Güneydoğu’dan ihracat Ekim’de, yüzde 14 arttı
Türkİye’nİn ihracatının yüzde 4,62 arttığı Ekim ayında, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin ihracatı yüzde 14 arttı.
|
Türkiye Finans kredi başvurularını kabule başladı
Türkİye Finans Katılım Bankası, KOSGEB tarafından hayata geçirilen “Yeni Kredi Destek Programı” kapsamında kredi başvurularını kabul etmeye başladı.
|
|