Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 27 Ekim 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Yemek Sanayicileri organize sanayi istiyor

İstanbul Yemek Sanayicileri Derneği (İYSAD), sektörde daha fazla katma değer sağlayabilmek için İstanbul’un iki yakasında ‘yemek sanayicileri organize sanayi bölgesi’ kurulmasını istediklerini açıkladı.

İYSAD Başkanı Hüseyin Bozdağ, “Hazır yemek sektörü, 6.5 milyon insanın fiilen yemek yediği, 350 bin çalışanıyla, 1.5 milyon dolaylı istihdamıyla, 4.5 milyar dolar cirosu olan bir sektördür. Hazır yemek sektörü olarak daha fazla katma değer oluşturmak için organize sanayi bölgeleri çatısı altında toplanmak istiyoruz” dedi. Sektörün mevcut durumu ve potansiyeli hakkındaki bir raporu İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Prof. Dr. Hüseyin Kaplan’a ilettiklerini ifade eden Bozdağ, yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini söyledi.

YENİ ASYA / İSTANBUL

27.10.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kırılganlıklar devam ediyor

  Jeotermal enerjide düğmeye basıldı

  Vergide ‘sektörel takip’ dönemi

  Çay üreticileri kaçaktan dertli

  Piyasalarda bayram sürüyor

  Devlet yardımına ‘özel birim’

  Şekercilerin yüzü güldü

  Çiçekçiler bayramı buruk geçirdi

  En çok şikâyet ‘cep’ten

  Asgarî ücret makul olmalı

  Çiftçilere sigorta garantisi

  Yemek Sanayicileri organize sanayi istiyor


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004