"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Uysal: “Bu hamleler PKK’ya hizmet eder”

23 Ekim 2024, Çarşamba 17:00
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin açıklamalarını eleştirerek, “Bu hamleler bundan önce olduğu gibi ancak ve ancak bölücü terör örgütü PKK’ya hizmet eder” değerlendirmesinde bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Türkiye’yi kumar masasına sürdüğünü, Rus ruleti oynadığını, ana muhalefet partisinin el artırdığını belirterek, Etnik bölücü hareketlerin nihai programını bilmeden yapılan bu hamleler bundan önce olduğu gibi ancak ve ancak bölücü terör örgütü PKK’ya hizmet eder; neyi kotarabileceğini görmüş bir PKK’yı ABD’nin kucağından alamazsınız” değerlendirmesinde bulundu.

Risk bedeli yüksek, getirisi sıfır

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uysal, “Bu sürecin sonunda Erdoğan’ın Suriye’de yanlış ötesi politikalarının sonunda ABD vesayetinde kurulan ‘PKK Devleti’ bölgesel ve uluslararası kabul edilirliğinde seviye atlar! Bu hamlelerin Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milleti için risk bedeli yüksek, getirisi sıfır, Erdoğan için ise sınırlı olacaktır! Erdoğan, Bahçeli ve rol kapmaya çalışanlar bilsin ki yanlış hesap Türk milletinden döner!” dedi. Bahçeli’nin sözlerini de eleştiren Uysal, “Bir ‘rütbe takıp Paşa yapalım’ dememiş Sn. Bahçeli! PKK ve lideri Öcalan’a alan tanıyarak milyonlarca vatandaşımızı ‘Etnik Bölücü’ siyasetin etki sahasına itmekle netice alınmaz! Egemen bir devlet olarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti, kendi vatandaşlarıyla ne Kandil, ne İmralı ne de Avrupa Başkentleri üzerinden konuşmaz” dedi.

MEHMET KARA - ANKARA

Okunma Sayısı: 244
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı