"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Günün Karikatürü

İbrahim ÖZDABAK
08 Aralık 2024, Pazar
Okunma Sayısı: 10167
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Tahir bozkurt

    11.12.2024 13:50:34

    “Nasıl oldu da bu kadar kolay oldu bu iş? Herkesi gerizekalı fakat kendisini ileri ve üstün zekalı gören O kadar kolay olmadı bu iş; Yüzbinlerce ölü, Milyonlarca mülteci ve Harabeye dönen şehirlere rağmen yükseltilen sabır ve cihad ile geldi zafer.

  • Zekeriyya Kocalan

    8.12.2024 10:04:01

    Kim koydu bu peyniri. Amarika mı ? Rusya mı ? Yoksa israil mi ? iran mı ? Kim koydu ? Suriye'yi mahveden insan devrildi. Çok talihsiz bir karikatür olmuş. Çok ön yargılı bir çizim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı