"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gürdoğan dualarla

21 Ağustos 2024, Çarşamba 17:00
Yazar ve akademisyen Prof. Dr. Ersin Nazif Gürdoğan İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında vefat etti. Gürdoğan’ın cenazesi, memleketi Eskişehir’in Mihalıççık ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde bulunan Yunus Emre Mezar ve Külliyesi’ne getirildi.

Gürdoğan için burada helallik alınmasının ardından cenaze namazı kılındı. Gürdoğan’ın cenazesi, burada bulunan Yunus Emre Mahallesi Mezarlığı’nda defnedildi. Eskişehir’de 1945’te dünyaya gelen Gürdoğan, iktisat alanında 1994’te profesör oldu, yurt içi ve yurt dışındaki üniversitelerde dersler verdi. Prof. Dr. Gürdoğan, “Görünmeyen Üniversite”, “Teknolojinin Ötesi”, “Kültür ve Sanayileşme”, “Hicaz’dan Endülüs’e” ve “Zamanı Aşan Şehirler” adlı eserlere de imza attı.

AA

Okunma Sayısı: 795
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı