"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Kira ödeyemez duruma geldik'

22 Ekim 2024, Salı 23:59
Emekliler: “Yoksulluğumuz günden güne artıyor, geçinemiyoruz. Aylıklar kiraya yetmiyor, barınamıyoruz.”

2021 Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şubesi ve Türkiye Emekliler Derneği Mersin Şubesi, emeklilerin barınma sorununa ve geçim sıkıntısına dikkati çekmek için ortak eylem düzenledi.

Akdeniz ilçesi Çankaya Mahallesindeki sendika binası önünde bir araya gelen emekliler, “Mutfakta yangın var, geçinemiyoruz”, “Geçinemiyoruz, ek zam istiyoruz” yazılı pankartlar açtı. 2021 Tüm Emekliler Sendikası Genel Merkez Yöneticisi Fatih Kaplan, “Emekçi halk olarak kendi azim ve kararımızla kaderimizi elimize almak ve toptan bir yenilenme ve yapılanmayı kurmak zorundayız” dedi.2021 Tüm Emekliler Sendikası Mersin Şube Başkanı Hüseyin Kurt: “2024 emekliler yılında yoksulluğumuz günden güne artıyor, geçinemiyoruz. Aylıklar kiraya yetmiyor, barınamıyoruz. Bugün bizler sağlıklı beslenemiyoruz. Geçim koşullarımız hergün daha da zorlaşıyor. Eelktrik ve doğal gaz faturaları ateş pahası. İktidarınızda ne oldu da, daha önce herkes bütçesine uygun evlerde oturabilirken, şimdi hane sahibi olmak bir yana kiracılık bile lüks oldu?” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 483
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı