05 Temmuz 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Efsane Alfa Romeo 100 yaşında

TAM 100 yıldır birbirinden çekici ve tam anlamıyla görsel otomobiller üretmesiyle tanınan İtalyan markası Alfa Romeo, aynı zamanda kendi amblemini taşıyan başarılı motorları ve otomobil mühendisliği alanında elde ettiği görkemli başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.



Hyundai ihracatta tam gaz

İLK 10 bin adet Hyundai i20 Troy ihraç edildi, ikinci 10 bin adetlik sipariş için Hyundai Assan Fabrikası’nda üretim hızla devam ediyor.



HYUNDAI’DEN MUHARİP GAZİLERE ANLAMLI ARAÇ

KORE Cumhuriyeti’nin dünya çapındaki en büyük şirketi olan ve Türkiye’deki en büyük yatırımı konumunda bulunan Hyundai, iki ülkenin arasındaki ebedî dostluğu pekiştirmek adına anlamlı bir araç bağışında bulundu.



Peugeot fırsatlar konvoyu 2 Türkiye turunu tamamladı

GEÇTİĞİMİZ yıl ilki düzenlenen Peugeot Fırsatlar Konvoyu’nun ikincisi, bu yıl markanın heyecanını bütün Türkiye ile paylaşmak için 7 Mayıs’ta yola çıktı.



Ford’dan aylık 490 TL ödemeli kampanya sürüyor

Ford Otosan, fırsatı kaçırdığını düşünenler için Haziran ayı kampanyasını Temmuz’da da sürdürüyor:



“Toyota Finans Sistemi” hayata geçiyor

TOYOTA, Akbank, TEB Cetelem ve Hedef Filo Hizmetleri ile işbirliği yaparak oluşturduğu “Toyota Finans Sistemi” ile “Herkesi Toyota sahibi yapma” hedefi doğrultusunda çok önemli bir adım attı.



Peugeot iOn “2010 Grand Prix Auto” Çevre Ödülü’nü aldı

% 100 elektrikli, % 100 gerçek otomobil iOn, MAAF Assurances (Sigorta Şirketi) tarafından düzenlenen organizasyonun 6.sında “2010 Grand Prix Auto” Çevre Ödülü’nü aldı.




Son Dakika Haberleri

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.