Kültür-Sanat |
Ege Mutfağı Kırkpınar Lokantası’nda |
TÜRK mutfağının günümüzdeki önemli temsilcilerinden olan ve geleneksel yemeklerimizi kendine özgü çağdaş yorumuyla harmanlayan Kırkpınar Lokantası, bir ay boyunca Ege mutfağının hafif ve lezzetli tatlarını mönüsüne dahil edecek. Kırkpınar Lokantası, “Bölge Bölge Türkiye Mutfakları” konsepti çerçevesinde, 15 Mayıs–15 Haziran tarihleri arasında, Ege’ye özgü en seçkin tatları mönüsünde ikram edecek. Ege Bölgesi’nin özel baharatları, otları ve sebzeleriyle zenginleştirilmiş lezzetleri, Kırkpınar Lokantası’nın usta aşçılarının özel reçeteleriyle hazırlanarak sunulacak. |
20.05.2010 |