HacIbaba Malatya Sofrası’nın İstanbul şubesi Bakırköy İncirli Caddesi’nde hizmete açıldı. Anadolu Türk Mutfağının güçlü temsilcilerinden olan ve 70 yıllık bir geçmişe sahip olan Hacıbaba Malatya Sofrası Bakırköy şube açılışına, çok sayıda dâvetli iştirak etti. Yeni şubede, birbirinden leziz yemek çeşitleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Malatya’nın lezzetli yemeklerini özenle İstanbul müşterilerine sunmak için çalışan üçüncü kuşak yöneticisi Mehmet Zeki Saygı, hedeflerinin İstanbullu lezzet tutkunlarına farklı tatları sunmak ve iz bırakmak olduğunu söyledi. Saygı, “Malatya mutfağını öne çıkaran özellik, kuzu dolması, kaburga dolması, kâğıt kebabı gibi yemeklerin ve kuzu etlerinin odun fırınında islim sıcaklığında 12 saatte pişirilmesidir” şeklinde konuştu. İstanbul / Fatih Aydın
|