"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arda: Ronaldo duvar gibi güçlü

28 Aralık 2013, Cumartesi
ATLETİCO Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası’na gidememesi sonrası takım arkadaşlarının sürekli soyunma odasında kendisiyle dalga geçtiğini söyledi.
Arda Turan, TV8’de Saba Tümer’in ‘Bu Gece’ programına konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Arda Turan, “İspanya’da çok rahatım. Sonuçta büyük baskı altındasınız. İdmanlara çıkıyorum, binlerce kişinin karşısında maç oynuyorum. Herkesle paylaşım halindeyim ama benim de kendime ait bir zamanım olmalı. Sonuçta ben psikolojik deliyim. Bayrampaşalıyım bunun da gururunu taşıyorum biraz da raconluk var tabi semtten kaynaklanan. Ama tabii İspanya’da çok rahatım. Kendime ait zamanlarım var” diye konuştu.
    Dönmeyi düşünmüyorum
Türkiye’ye tekrar dönüp dönmeyeceği hakkında bilgiler de veren başarılı futbolcu Arda, “Ben futbolu bıraktığımda örnek biri olarak hatırlanmak istiyorum. O yüzden dönmeyi pek düşünmüyorum. Beni örnek almalarını, başarılı olmayı istiyorum. ” dedi. Saba Tümer’in “Fenerbahçe 10 kat daha fazla para verse yine de transfer olmaz mısın?” sorusuna Arda, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Fenerbahçe başkanını ve taraftarını üzmek istemiyorum onlara karşı kırıcı sözlerden uzak durmaya çalışıyorum çünkü bana karşı bir sevgileri var. ” cevabını verdi.  Real Madrid’in yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile yaşadığı bir anısını da anlatan Arda, “Ronaldo’ya dedim ki içimden, ben ettim sen etme. Bir faul yapayım da kendine gelsin dedim. Elimi şöyle bir attım vücuduna, bir baktım duvar gibi. Ronaldo gerçekten özel bir oyuncu. Aynı yerde oturuyoruz, komşuyuz. Karşılaştığımızda selamlaşıyoruz” diye konuştu.
Okunma Sayısı: 693
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı