"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni bir çözüm süreci yeni bir iktidarla mümkün

23 Ekim 2024, Çarşamba 17:00
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde terör örgütü PKK elebaşı için yaptığı çağrıya yönelik değerlendirmeler sürüyor.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile her türlü adımın yanında olacaklarını belirtti ancak endişelerinin olduğunu söyledi. T24’ün haberine göre Karamollaoğlu, bu adımların Türkiye’nin bütünlüğünden ziyade, “Büyük Ortadoğu Projesine” hizmet edeceğine ilişkin endişelerinin olduğunu ifade ederken, “Önce bu endişelerimiz açık ve şeffaf bir şekilde giderilmeli, daha önceki çözüm sürecinde olduğu gibi karanlık odalarda, kapalı kapılar ardında gizli ajandaların olmadığı konusunda kamuoyu ikna edilmelidir. Kanaatimizce yeni bir çözüm süreci ancak yeni bir iktidarla mümkün olacaktır” dedi.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 214
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı