"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Siz de Peres’i alkışladınız

28 Temmuz 2024, Pazar 01:07
SAADET PARTİSİ KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ ALİ FAZIL KASAP, İSRAİL ESKİ CUMHURBAŞKANI ŞİMON PERES’İ TBMM’DE KONUŞTURAN VE ALKIŞLAYAN İKTİDAR MENSUPLARINI HATIRLATARAK “BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU!” DEDİ.

AKP’YE PERES SORULARI - RACHEL GİBİ OLAMADINIZ

Saadet Partisi Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, İsrail eski Cumhurbaşkanı Şimon Peres’i TBMM’de konuşturan ve alkışlayanların, katil Netanyahu’nun ABD kongresinde ayakta alkışlanmasına da ses çıkaramadığını belirterek, “AKP sözcüsü Ömer Çelik, bu durumu ABD demokrasisi açısından bir kırılma noktası olarak tanımladı. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!” dedi.

ABD Kongresi’nde katil Netanyahu’nun konuşturulmasına AKP Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in, “Bu esasında Amerikan demokrasisi açısından bir kırılma noktasıdır” dediğini hatırlatan Kasap, “Ne kırılmasından bahsediyorsunuz ya? Asıl kırılma burada. Bakın, bu kim? Şimon Peres, nerede konuşmuş? Bu kürsüde konuşmuş. Kimin zamanında konuşmuş? Şimon Peres katil mi? Katil. Siyonist mi? Siyonist. Kimin zamanında konuşmuş, alkışlayan kim? Tayyip Erdoğan alkışlıyor, siz alkışlıyorsunuz. Şimon Peres’i alkışlayan sizsiniz; bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu! Ömer Çelik’in yapmış olduğu açıklama kadar yumuşak, soft bir açıklama ancak AK PARTİ’ye yakışırdı” diye konuştu.

RACHEL CORRİE KADAR CESARET GÖSTEREMEDİNİZ

Meclis Genel Kurulu’nda konuşan Kasap, AKP sıralarına dönerek,”Sizin gündeminizde Filistin ve Gazze yok; Ömer Çelik’in açıklaması kadar gündeminizde madde var” dedi. “Rachel Corrie Size ne hatırlatıyor?” diye soran Kasap,  “İsrail’le ilgili açıklama yaparken Rachel Corrie kadar cesaret gösteremediniz değil mi?” diye sordu.

DİKENLİ TELLER TÜRKİYE’DEN GİTTİ

Kasap konuşmasında şunları söyledi: “Mescid-i Aksa’nın etrafını saran dikenli teller Türkiye’den, sizin tacirleriniz tarafından ihraç edildi ve bu ticareti siz yalanladınız ama sonra maalesef, biliyorsunuz, bazen gerçekler geç de olsa çıkıyor ve yakalandınız, İsrail’e ticareti kesmediniz.”

MEHMET KARA - ANKARA

Okunma Sayısı: 3871
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    28.7.2024 19:39:45

    Filistin altmış seneden beri Firaunlaşmış Zalimler tarafından sinsice İŞGAL edilmiş ve binlerce masum insanların KATLEDİLDİĞİ bir ülke! "İŞGALCİ İSRAİLIN kendini SAVUNMA HAKKI VAR"da , "MASUM FİLİSTİNİN yok mu?" Unutmayın, Sabrın da bir SONU vardır ve ADİL olun lütfen! Madem sivillerin hayatı bu kadar önemli, ki çok önemli, o halde hemen Canavarlaşmış ZÂLİM İSRAİLİN "HAMAS mezaliminin" bahanesine sığınarak yapmakta olduğu Katliamları ve yıkımları ve SOY KIRIMINI hemen ama hemen DURDURUN EYYYY AB, BM, NATO, ABD, ALMANYA, TÜRKİYE, JAPONYA, Endonezya, Çin, RUSYA ve Alemi İSLÂM vs.! Bu ZULÜMLERE ve KATLİAMLARA susarak veya gizli açık destekleyerek, maddî ve manevî ORTAK OLMAKDAN artık vaz geçin geç OLMADAN lütfen!!! Çoook çoookkk geç kaldınız bile! Yuuuh, yuuuhlar olsun imkanı olupta zevkle seyreden ve engellemeyen vicdansızlara, hatta halen  desteklemeye devam edenlere yuhhhlar olsunnnn! 👏👏👏🙌🌹🤲🌹☝️🌙😪😭😥🕊🕊🕊🌍🇪🇺🇹🇷🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı