"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Müslüman aynı delikten iki kez ısırılmaz’

23 Ekim 2024, Çarşamba 23:44
DEMOKRAT PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ HAYDAR ALTINTAŞ, “FEDERAL DEVLETİ DÜŞÜNMEK AKIL KARI DEĞİLDİR. BUNU KİM DÜŞÜNÜYORSA AKLINDAN ÇIKARSIN” DEDİ.

Demokrat Parti (DP) İzmir Milletvekili Haydar Altıntaş, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin TBMM’de Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmayı eleştirdi.

Bahçeli’nin, sözlerini büyük bir hayret ve ibretle izlediğini kaydeden Altıntaş, “2015’te bittiğini zannettiğimiz çözüm sürecini birtakım dış mihraklardan, güçlerden gelen talimat çerçevesinde yeniden ortaya çıkarmak için el birliğiyle anlaşma yapılmış ve siyasi partiler de belirli şartlar ortaya sürerek veya sürmeksizin bu açılım sürecinin kenarında olacaklarını beyan etmişlerdir. Herkes ağzındaki baklayı çıkarsın, gerçek olarak milletin önüne ne koymak istiyorlarsa getirsinler koysunlar. Geçmişteki tecrübeleri yeniden yaşayarak, aynı suda iki defa yıkanarak, ‘Müslüman aynı delikten iki kez ısırılmaz’ lafına rağmen yeniden aynı sonuçları tekrar ederek sonuç almaya çalışmak akılla bağdaşmaz” diye konuştu. Anayasa değişikliği Meclis’ten geçse bile referandum sürecinde millete doğru olmadığını anlatacaklarını söyleyen Altıntaş, “Federal devleti düşünmek akıl karı değildir. Bunu kim düşünüyorsa aklından çıkarsın” dedi.

Okunma Sayısı: 305
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı