"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Her gün facialar yaşıyoruz

20 Ekim 2024, Pazar 01:49
DP LİDERİ UYSAL, “YENİDOĞAN ÇETESİ BU İŞLERİ YAPARKEN İÇİŞLERİ BAKANI İSTANBUL VALİSİYDİ, YENİ SAĞLIK BAKANI DA İSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRÜYDÜ; VE ŞİMDİ SORUMLULUKTAN KAÇIYORLAR!” DEDİ.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, ülkede kamu düzeni çöktüğünü belirterek, “Her gün bir yerden bir çete çıkıyor; kendi iktidarlarında himaye görmüş bu yerli/yabancı çeteleri İçişleri Bakanımız da ‘marifet diye ayıbını anlatırcasına’ kamuoyu ile paylaşıyor” dedi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Şimdi hal öyle bir hal almış ki, bir çete devleti soymak için yeni doğan bebekleri ölüme terk ediyor ve üstüne savcıları tehdit ediyor” diyen Uysal, “Bu işler olurken İçişleri Bakanı İstanbul Valisiydi, yeni Sağlık Bakanı da İstanbul il Sağlık Müdürüydü; ve şimdi sorumluluktan kaçıyorlar! Üstüne Sağlık Bakanı ‘gündemde tutuluyor’ diye bozuk atıyor! Sayenizde her gün kanımızı donduracak facialar yaşıyoruz ama bu son ‘Yenidoğan Çetesi” vesilesiyle anladık ki çocuklarımız başta her bir vatandaşımız tehdit altında! Artık yeter; bu yağma düzeni çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız, hepimiz için büyük bir tehdit!” değerlendirmesinde bulundu.

Ankara - Mehmet Kara

 

Okunma Sayısı: 234
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı