"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Daha büyük felâket olur mu?

23 Temmuz 2024, Salı
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nün hocası Prof. Dr. Edhem Eldem ABD’ye gitme kararı almasını değerlendirirken, “Türkiye’nin yetişmiş insan gücünü bilinçli ‘yıldırma’ politika ve uygulamalarıyla yurtdışına kaçırın sonra da ülkede utanmadan kalkınmaktan, büyümekten, rasyonel politikaya dönmekten, liyakatten, hukuktan ve demokrasiden bahsedin... Bir ülke için bundan daha büyük felaket ne olabilir ki?” diye sordu.

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Uysal, “Ha hayret AKP, az kaldı köküne kibrit suyu dökmeye memleketin… İktidarınız döneminde yandaş vakıflarınızın kurduğu Üniversiteler başta olmak üzere bir tane Boğaziçi Üniversitesi’nin niteliğinin yakınından geçecek kurum oluşturacak akıl ve vizyon ortaya koyamamışsınız, şimdi Boğaziçi Üniversitesini ‘ele geçireceğiz’ diye ilimden nasibini almamış bir Rektör eliyle kurumun içini boşaltıyorsunuz!” dedi.

Ankara - Adnan Solmaz

 

Okunma Sayısı: 2206
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    23.7.2024 08:05:23

    2.Dünya savaşından sonra ülkelerini ayağa kaldırmak istene Avrupa ülkelri ülkemiz ve birçok ülkeden insan gücü talep etmiş iken aynı ülkelr şimdi belli beyinleri talep ediyor ve gereken şekilde ülkesine alıyor. Biz ise İSRAİL menfaatine yanlışlara girip ne olursan ol gel,tahrip et ülkemizi,eğitimli,bilgili bunca yıl emek ve masraf ederek yetiştirdiğimiz evlatlara gerek yok'GİDERSE GİTSİNLER,diyen bir alil kafaya sahibiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı