"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Türkiye bu politikalarla daha çok savrulur

10 Ekim 2024, Perşembe 23:17
Demokrat Sendikalar Konfederasyonu (DESKON) Genel Başkanı Gürkan Avcı, hükümetin bugünkü ekonomik programıyla ve dış politikasıyla Türkiye’nin değil krizleri aşmasını çok daha büyük ve yepyeni krizlere, savrulmalara gebe olduğunu ifade etti.

İsrail’in hamisi olan ABD’nin ve üyesi olduğumuz NATO’nun sayısız üs ve tesislerinin bulunduğu Türkiye’ye İsrail’in saldıracağını iddia etmek ve toplumu inandırmaya çalışmanın gülünç olduğunu kaydeden Gürkan Avcı, Hamas’ın 7 Ekim’de saldırması ve sonrasında bu bahaneyle İsrail’in Gazze halkına vicdansız şekilde karşılık vermesi, öldürmesi akabinde Lübnan’a Hizbullah’a saldırması, suikastlar, sapkın Netanyahu hükümetinin bölgeyi ateşe atmak için elinden geleni yapıyor olması bir tesadüf mü yoksa en ince ayrıntısına kadar hesaplanmış bir projenin hayata geçirilmesi mi?” diye sordu. Avcı, ABD, Çin, İngiltere, AB, Rusya arasındaki paylaşım mücadelesinin ve fiyat para kavgasının Ortadoğu’daki izdüşümlerinden birisi olduğunu dile getirdi. Avcı, “Türkiye’yi ikinci yüzyılında en gelişmiş demokrasiyle taçlandırmak zorundayız. Türkiye halkına en onurlu barış, huzur, adalet ve müreffeh bir yaşam vermek zorundadır” ifadelerini kullandı.

Ankara - Adnan Solmaz

Okunma Sayısı: 723
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı