"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hukukî felâket

07 Temmuz 2024, Pazar 23:42
6 Şubat depremlerinde yakınlarını kaybedenlerin tarafından, sorumluların gerekli cezaları almaları için hukuk mücadelesi yürütmek amacıyla kurduğu Adalet Peşinde Aileleri Platformu, Kahramanmaraş’ta 6 şubat depreminde bin 400 kişinin vefat ettiği Ebrar Sitesi hakkında görülen davayla ilgili Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde açıklama yaptı.

Ebrar Sitesi Davası avukatlarından Mustafa Mert Doğan, depremin üzerinden 1,5 yıl geçmesine rağmen hiçbir kamu görevlisinin yargılanmamış olmasını bir hukuki felaket olarak nitelendirdi. Doğan, “Ebrar sitesinde yaşamını yitiren yurttaşlarımız ihmal, rant ve kar hırsıyla yaşamlarını yitirmişlerdir” dedi.

İstanbul - Anka

Okunma Sayısı: 1242
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı