"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kredi kartı borçlarında takibe alınanlar yüzde 43 arttı

22 Ağustos 2024, Perşembe 01:15
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin açıkladığı verileri değerlendirdi.

Bakırlıoğlu, artan enflasyon ile yurttaşların kredi kartı borçlarının giderek arttığını ifade etti. Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, yurttaşların kredi kartı borçlarına dikkati çekerek, “2023 Haziran’da borcu nedeniyle takibe alınan vatandaş sayısı 623 bin 148 iken, 2024 Haziran’da yüzde 43 artarak 890 bin 595’e yükselmiş durumda. Rakamlar ülkedeki ağır krizin adeta acı bir tablosu olarak karşımızda apaçık duruyor. Yurttaş; borçsuz nefes bile alamaz hale gelmiş durumda. Bu gidişle pandemi dönemini bile arayacağız” dedi.

 

AA

Okunma Sayısı: 801
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı