Türkiye genelinde 100'e yakın şubesi ile hizmet vermeye devam eden Bereket Döner, Antalya'da 6'ncı şubesini açtı.
2015 yılına oranla bölgedeki döner satışlarının mevcut rakamlarını koruduğunu belirten Muhammet Nezif Emek, “Antalya'nın en büyük otelleri de tercihini bizden yana oluyor. Bu yıl Antalya yaşanan yüzde 50 kayıpta derin üzüntü duyarken, yaşanan süreç içerisinde üretimimizi ve şube sayımızı arttırmaktan kendim ve ekibim adına gurur duyuyorum” dedi.
Dönerin tüm dünyada farklı gelir gruplarından ve her kültürden insanın ortak damak tercihi haline geldiğini belirten Emek, "Döner fastfood olarak anılsa da, bilinenin aksine çok sağlıklı ve besin değerleri açısından oldukça zengin bir lezzet seçeneği aslında. Özellikle çocuklar ve sağlıklı beslenmek için diyet yapanlar tarafından dahi güvenle tüketilebilecek doğal protein kaynağı. 1988'den bu yana büyüyen üretim hacmimizle Türkiye'nin en büyük hazır döner üreticisi olarak Türk dönerini dünyaya da taşıyoruz. Yurt içindeki şube sayımıza orantılı olarak yurt dışında da yeni şubelerimizle hızla lezzet duraklarımızın sayısını artırıyoruz” dedi.
2019 yılının sonuna kadar yurt dışı şube sayısını 80’e ulaştıracaklarını dile getiren Emek, "Günlük 100 ton üretim kapasitesine ulaşarak global yaygınlığımız ve ihracat hacmimiz ile dünya devleri arasında yer almak için çalışıyoruz. Yatırım yapacağımız hedef ülkeler arasında; Suudi Arabistan, Balkan ve Körfez ülkeleri ile Avrupa var” dedi.
Haber Merkezi