|
Anadolu Isuzu: Türkiye’de üretilen araçlarda sorun yok
Anadolu Isuzu, Isuzu Motors’un doğalgaz ile çalışan araçlarda gaz kaçağı sebebiyle bazı araçları geri çağırma açıklamasının Türkiye’de üretilen araçları içermediğini duyurdu.
|
Çay ve fındık üreticilerinden hükümete sitem
|
Kuveyt Türk, altın havale işlemlerine başladı
KUVEYT Türk, ‘’cari altın depo’’ veya ‘’altına altın katılma’’ hesabı sahibi müşterilerine ‘’Altın Havale ve Külçe Teslim İşlemi’’ hizmeti vermeye başladığını duyurdu.
|
Akçakale Gümrüğü'ndeki düzensizlik mağdur ediyor
ŞANLIURFA'NIN Akçakale ilçesi sınır kapısında kamyonculuk yapan şoförler, kapıdaki uygulamalar yüzünden çok mağdur olduklarını dile getirildi. Kapıdaki düzensizlikten dolayı üç gündür beklediklerini ve konvoyun üç kilometreyi bulduğunu ifade eden sürücüler, kapıdaki düzensizliğin bir an evvel düzeltilmesini istedi.
|
Sanayi Bakanlığı kart aidatında son sözü söylesin
TÜKETİCİLER Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, “Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, bankalarca yılan hikâyesine döndürülen kart aidatlarında son sözü söylemeli’’ dedi. Kaya, kredi kartı aidatları konusunda son zamanlarda yapılan açıklamalarda tüketicinin haklı olduğunun görüldüğünü belirterek, bankaların ‘’yeni kılıf arayışlarının’’ ise tüketicinin haklılığını pekiştirdiğini söyledi.
|
YURDUN önemli bölümünde çetin kış şartları devam ederken, giyimde kış sezonunu kapatmaya hazırlanan mağazalarda ise büyük indirimlerle düşen fiyatlar tüketicileri sevindiriyor.
|