Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 22 Ekim 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Kolesterolün ilâcı kuru fasulye

Türklerin geleneksel yemeği kurufasul-yenin kolestrole iyi geldiği ortaya çıktı. Amerikan Diyetisyerler Birliği, kurufasulyenin faydalarını anlatan bir rapor hazırladı.

Ekim ayını kolesterole karşı bilgilendirme kampanyalarına ayıran ABD’deki Diyetisyenler Birliği, kuru fasul-yenin kolesterol düşürücü özelliğini anlatan bir rehber hazırladı. Rehberde, haftada üç porsiyon kuru fasulye yemenin kolesterol düzeyini düşürdüğü belirtiliyor. Arizona Üniversitesi’nin araştırması, kuru fasulyenin düzenli yenmesinin, vücuttaki kolesterolü yüzde 8 oranında azalttığını ortaya koydu. Toronto Üniversitesi’nin yaptığı bir diğer araştırmada ise bu etkinin yüzde 30’lara ulaştığı bulgulandı.

22.10.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Türkiye sandığa gitti

  23 terörist öldürüldü

  Saygısızlık, sorumsuzluk

  Cumhur, başkanını seçmek için sandıktaydı

  DP’nin toparlanması Türkiye için önemli

  Çözüm Ankara’da

  Erdoğan’dan medyaya: Ajite etmeyin

  Teröre halktan öfke

  Talabani ve Barzani’den ortak açıklama

  Ankara’da sıcak saatler

  Boğaz'a alternatif aranıyor

  Yağışlar sürecek

  Kalbin üç düşmanı: Sigara, şişmanlık ve hipertansiyon

  Afet arşivi kuruluyor

  Sünnete uy, şişmanlama!

  Kolesterolün ilâcı kuru fasulye

  Şehirlerin altyapıları acilen yenilenmeli


 Son Dakika Haberleri