"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Atatürkçülüğü Erdoğan’ın icraatıyla yapıyoruz’

26 Temmuz 2024, Cuma 16:05
AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Hulki Cevizoğlu, Meclis’te basın toplantısı düzenledi.

Cevizoğlu, “Lozan Antlaşması’nın yıl dönümünde, Atatürk’ün ‘Türkiye’yi yeniden inşa etmeliyiz’ sözleri doğrultusunda bugün geldiğimiz noktayı açıklamak amacıyla yaptığım toplantıyı şu sözlerimle tamamlamak istiyorum; Atatürkçülük, eylemsel olmalıdır. İcraatlarla Atatürkçülük yapılmalıdır. Atatürkçülük, ilkeleri hayata geçirmekle yapılır. Eylemsel Atatürkçülüğü, günümüzde AK Parti iktidarında Cumhurbaşkanımızın icraatlarıyla yapıyoruz” dedi.

AA

Okunma Sayısı: 3226
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Türeli

    28.7.2024 22:08:31

    Cevizoğlu evveli din ve dindarlara saygılı olmadığı halde akp'ye sonradan sempati duyar gibi oldu peygamberimize hakaret ettiği halde ta ki milletvekili olup kemalist fikirlerini akp vasıtasıyla yayıp yaşayabilmesi için çalışmalar yapmaktadır. Allah dindarlara diyenlere akıl, basiret ve feraset versin.

  • Hüseyin İlhan

    27.7.2024 13:19:35

    Ha şöyle konuşun ki dinde tam ,muhakemei akliyede nakıslar belki uyanır.

  • S.topuz

    26.7.2024 23:44:51

    ..."Mühim Bir Suale Cevab" namında yazılan mes'ele ile beraber şöyle bir hakikat dahi rahmet-i İlahiye ile kalb-i âcizaneme gelmiş. Hakikat şudur ki: Sultan Mehmed Fatih'in zamanında hikâye edilen meşhur ve manidar "Cibali Baba kıssası" nev'inden olarak bir kısım ehl-i velayet, zahiren muhakemeli ve âkıl görünürken, meczubdurlar. Ve bir kısmı dahi; bazan sahvede ve daire-i akılda görünür, bazan aklın ve muhakemenin haricinde bir hâle girer. Şu kısımdan bir sınıfı ehl-i iltibastır, tefrik etmiyor. Sekir halinde gördüğü bir mes'eleyi halet-i sahvede tatbik eder, hata eder ve hata ettiğini bilmez. Meczubların bir kısmı ise indallah mahfuzdur, dalalete sülûk etmez. Diğer bir kısmı ise mahfuz değiller, bid'at ve dalalet fırkalarında bulunabilirler. Hattâ kâfirler içinde bulunabileceği ihtimal verilmiş."... Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı, Mektubat - 343

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı