"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

6’lı masa ortak akıl platformudur

13 Eylül 2022, Salı 17:42
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, altılı masanın ortak platformu olduğunu belirterek, seçimlere tek adayla gidilmesini gerektiğini belirterek, “Kazanacak bir aday. Parlamenter sisteme geçilmesi gerektiğini vurgulayacak bir aday. Devlet tecrübesi olan bir adayımız olacak. Millet İttifakı’nın adayı olacak. Olması gereken bu” dedi.

Foxtv’de canlı yayında gündemi değerlendiren Akşener, 6’lı masada çatlak olmadığını, İYİ Parti’nin masadan kalkmak gibi şeyin olmadığını, cumhurbaşkanı adayının kararını altılı masanın vereceğini belirterek, “Orası bir ortak akıl platformu. Cumhurbaşkanı adayı olmayacağımı ifade ettim. Başbakan adayı olacağımı söyledim. Derdim parlamenter sisteme dikkat çekmekti. 2018’de muhalefeti destekleyen seçmenin önce aşırı bir mutluluk ve heyecan, ‘Birinci turda aldık’ dedi. Sonuçta Muharrem İnce, ben ve Temel Karamollaoğlu’nun oyunun Ekmeleddin İhsanoğlu bey kadar olması ‘eyvah yine kaybettik’ diyen bir seçmen kitlesinin bu ruh halinden çıkarılması için tek adayla gidilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ankara - Recep Gören

Okunma Sayısı: 1156
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı