"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yeni anayasa isteyen yok

20 Eylül 2024, Cuma 23:11
İktidar partisi AKP, 31 Mart seçim yenilgisinin ardından “yeni anayasa” konusunu gündeme taşımaya gayret ederken, eski AKP milletvekili Şamil Tayyar, halkta böyle bir beklenti ve talep olmadığını savundu.

“Yeni anayasa talebi halkın gündemine ilk 20’ye bile girmiyor” diyen Tayyar, “Ayrıca gezdiğimiz, dolaştığımız hiçbir yerde yeni anayasa isteğinde bulunan tek kişi görmedik. Özetle ‘Ne yapılmak isteniyor da anayasa engeldir’ diye soruyorlar. Ben de farklı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Tayyar, X hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Kamuoyu araştırma şirketlerinin gündem taramasında öne çıkan 4 sorun var: 1-Hayat Pahalılığı. 2-İşsizlik. 3-Sığınmacılar. 4-Ehliyet/Liyakat.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 304
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı