"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şapka kutlamasına tepki

25 Ağustos 2024, Pazar 22:05
AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şapka ve Kıyafet Devrimi’nin 99’uncu yılı kutlamalarından fotoğraflar yayınladı.

Şapka dayatmasına kutlama yarışı!

 

Eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner, AKP Kastamonu Milletvekili Serap Ekmekci’nin, Şapka ve Kıyafet İnkılabı’nın 99’uncu yıl dönümünü kutlamasını eleştirerek, “Gerçekten Serap Ekmekçi’nin paylaşımı da göz yaşartıcı… AK Parti’nin bu tarz paylaşımlarla CHP’lileşmesi umarım CHP’lilerin de gözlerini yaşartmıştır” dedi. Metiner, “Her yerin AK Parti’si farklı. AK Partililer farklı, AKP’liler farklı” diyerek, “Herkes kendine göre bir şapka giydirmeye çalışıyor AK Parti’ye. Her yere göre farklı AK Parti algısı, AK Parti’yi giderek amorflaştırıyor” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2451
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    28.8.2024 07:31:46

    Vatandaş olarak biz AKP'nin şapka,kıyafet ve fikriyatını 20 seneyi aşan zaman diliminde net gördük.Din istismarı ve dindarı yozlaştırma,inancından soğutma politikası ve malum şahsı etki-tepki ile parlatma sevdasındalar.

  • Seyit Battal arslan

    26.8.2024 18:05:26

    Şu şapka kutlamasını kişi veya kişiler Ya Tek dönemindeki ,zulumlari,kiyimlari,idamlari ,alkışlayan,yani ondan yana biri olbilir... Ya geçmiş tarihimizdeki ,tek parti devrindeki ,olanlardan,hiçbir haberi olmayan, bu konuda. 100 de 100 habersiz cahil olabilirler Selam ve dua

  • Sefer Akgül

    25.8.2024 23:24:40

    Hemşerim haklı

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı