"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail’le ticaret hani bitmişti?

19 Eylül 2024, Perşembe 11:05
Türkiye’nin Gazze’de soykırım yürüten İsrail’le ticaretine tepki yağınca ‘Bu iş tamamen bitti’ açıklaması yapıldı. Ancak gemilerin önce üçüncü ülkeler üzerinden sonra doğrudan Tel Aviv limanlarına yük indirdiği ortaya çıktı.

İsrail’le “bitti” denilen ticaret devam ediyor

 

Vicdanları kanatan utanç karşısında ne ticareti yapan şirketten ne üyesi olduğu iş platformundan ne de ayıba engel olması gereken bakanlıktan bir açıklama geldi. Öte yandan KARAR’ın gündeme getirdiği vicdanları kanatan utanç ticaretine karşı hükümetin de iş dünyasının da sessizliği sürüyor. Gemilerin İsrail’e stratejik ürünler dahil sevkiyata devam etmesine karşı ne ticareti yapan İÇDAŞ ne üyesi olduğu MÜSİAD be de ayıba engel olması gereken Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yapmadı. Kamuoyunda ise vicdanları yaralayan ticarete karşı bir açıklama yapılması gerektiği görüşü öne çıktı. Sosyal medya kullanıcıları şirkete, MÜSİAD’a ve hükümete sorular yöneltti.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 701
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı