"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

04 Kasım 2015, Çarşamba 17:45
Diyarbakır'ın Lice ve Hani ilçelerindeki 22 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Valilikten yapılan açıklamada, dağlık ve ormanlık alanda faaliyet yürüten terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Hani ilçesinin Yukarı Turalı, Şabek ve Damlatepe mahalleleri ile Lice ilçesinin Birlik, Şenlik, Akçapınar ve Tuzlaköy mahalleleri arasında kalan bölgede operasyon düzenleneceği belirtildi.

Operasyon icra edilecek bölgelerde halkın can ve mal güvenliğini sağlamak maksadıyla, Hani'nin Yukarı Turalı, Akçayurt, Kaledibi, Başaklı, Taşburun, Güzelce, Karapilyar, Aşağı Turalı, Damlatepe, Çay, Horsel, Mezartarlası, Sıraevler ve Karapilyari mahalleleri ile Lice ilçesinin Elmadere, Boyluca, Ayaz, Akçapınar, Şenlik, Tuzlaköy, Birlik ve Şakan mahallelerinde 4 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 17.00'den geçerli olmak üzere, ikinci bir duyuruya kadar giriş ve çıkış ile sokağa çıkma yasağı kararı alındığı bildirilen açıklamada, söz konusu yasağa uyulmasının can ve mal güvenliği açısından önem arz ettiği kaydedildi.

AA

Okunma Sayısı: 1444
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı