"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dengeyi emekli zammı mı bozuyor?

26 Temmuz 2024, Cuma 00:05
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın emekli maaşlarıyla ilgili muhalefete yönelik “Bunların sırtında maalesef küfe yok. Biz ölçüyoruz, biçiyoruz. Nasıl bu işi ekonomik dengeleri bozmayacak biçimde götürürüz” sözlerine emekli vatandaşlar tepki gösterdi.

Zeki Karabağ: 2 bin 500 liralık zam ekonomiyi çok bozar. Yani 14 tane uçak bozmuyor, 20 tane Mercedes söylemişler, her biri 20 milyon. Onlar bozmuyor da 2 bin 500 lira mı bozacak? Benden niye tasarruf ediyor ki, niye emekliden tasarruf ediyor ki? Kendisi tasarruf etsin. Meclistekiler tasarruf etsinler. Benim sırtımdan Türkiye’yi kalkındırmasın. El insaf ya! Nurettin Özbay: Bu zam yapılmasa daha iyi olur. Zam çok yetersiz, çok altında. Bütçeye zararı olan sarayın israfları onları kaldırsınlar. Ama orada itibardan tasarruf olmaz diyorlar. Musa Ballıkaya: Emekli zammının bütçeye hiçbir zararı yok. 2 bin 500 lira ne ki? Bugün cebine koy, markete git 2 tane şey alamıyorsun. Cumhurbaşkanı 2 bin 500 lirayla bir markete gitsin de görsün. İnsanların durumunu görsün. İnsanlar çok zor durumda.

İstanbul - Anka

Okunma Sayısı: 2184
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Adem Erdoğan

    27.7.2024 01:39:54

    Akp hükümeti yine emeklileri kandırdı onlara sadece temmuz ayı enflasyon farkını ödedi , şubat mart nisan mayis haziran enflasyon farlkarini odrmedi , her ay enflasyon farki odeyen emekli emekci babasi ecevit rahmet istedi

  • S.topuz

    27.7.2024 00:24:53

    Karnı üç öğün tok olanlar aç yatan Vatandaşların halini ne anlar ki? "Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir!" buyurulmuş iken, ne hallere geldik? "Biz kimlerdeniz?" diye sormadan edemiyor insan! Hakikaten biz kimlerdeniz? Bu soruya cevap vermeniz gerekmez! Aynı soruyu sizde kendi kendinize sorabilirsiniz! Biz kimlerdeniz?...

  • Burhan Kula

    26.7.2024 07:33:53

    Adalet olmadan, mağdur ve mazluölar haklarını almadan, khk hukuksuzluğu bitmeden ekonomi düzelmez.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı