"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cezaevleri doldu taşıyor

07 Temmuz 2024, Pazar 23:38
Avrupa Konseyi’nin cezaevlerine ilişkin raporlarına göre ülke, Avrupa’daki tutuklu sayısında zirvede yer alırken Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu’nun (TİHEK) raporları ise bunu doğrulayacak nitelikte.

TİHEK yetkililerinin, Maltepe L Tipi Cezaevi’nde gerçekleştirdiği ziyarette kurumda kapasitenin üzerinde tutuklu bulunduğu saptandı. Cezaevine yapılan ziyarete ilişkin hazırlanan raporda, cezaevinin artırılmış kapasitesinin 1760 olduğuna dikkat çekilirken kurumda 2 bin 188 tutuklu bulunduğu aktarıldı. BirGün’ün haberine göre, Tutuklu sayısının kapasitenin üzerinde olmasından kaynaklı olarak tutukluların bir kısmının yerde yattığına dikkat çekilen raporda, 28 kişilik koğuşlarda genellikle 40’dan fazla tutuklunun kaldığı aktarıldı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı