"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

28 Şubat komutanları cezaevinde

20 Ağustos 2021, Cuma 19:00
28 Şubat dâvâsında cezası kesinleşen ve hakkında yakalama kararı verilen emekli general Çetin Doğan, Bodrum Adliyesine geldi.

28 Şubat davasına ilişkin cezaları kesinleşen 14 emekli generalden 5'i gözaltına alındı
14 emekli askerin rütbeleri sökülecek
Çevik Bir ve Çetin Doğan'la birlikte 14 sanık hakkında tutuklama kararı

 

Doğan’ın korumaları eşliğinde adliyenin ön kapısından giriş yaptığı görüldü. Çevik Bir’in de Milas ilçesinde polis ekiplerince gözaltına alındığı, işlemleri için Milas Adliyesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Emekli korgenerel Hakkı Kılınç ise, Antalya’da tutuklanarak cezaevine gönderildi. 28 Şubat dâvâsında cezası kesinleşen, haklarında yakalama kararı verilen 14 emekli generalden Ankara’da gözaltına alınan 4’ü de Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, sağlık kontrolünün ardından infaz savcılığına sevk edildi. Emekli generaller Cevat Temel Özkaynak, Erol Özkasnak, Fevzi Türkeri ve Yıldırım Türker, infaz savcılığındaki işlemleri sonrası ceza infaz kurumuna teslim edilmek üzere polis nezaretinde Ankara Adliyesi’nden ayrıldı.

AA

Okunma Sayısı: 817
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    21.8.2021 10:08:51

    15 Temmuz diyerek önüne geleni suç belge,delili olmadan içeri tıkanlar 28 şUBAT üzerinden nerede ise 20 yıla yakındır neden adalet için acele etmeyip şimdi suçlularıı içeri alıyor. BU GELECEK SEÇİMLERE ALET ETMEK için yapılan bir rezalettir.Zira suçlu suçunu zamanında çekmiyorsa halk zamanla unutur ve suçluya masum gibi davranır. AKP bu zamanlama ile yine saf müslümanları aldatan bir uygulamada.Yarın bunlar teeek tek dışarı çıkarsa şaşırmayacağım.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı